miércoles, 18 de abril de 2012

SALUD MENTAL INVISIBLE & DESCONEGUDA...DE JOAN CASALS

depsicologia.com

El cervell, ho és tot i no descansa mai

El servell és l'òrgan per excel .lència, el més complexa i el més perfecte del éssers humans. Però alhora pot ser l'adversari més ferotge. Ell ens facilita l'energia anímica i la mateixa vida. Penso que ho confirma el fet que la mort d'una persona és certifica quan no hi ha actividad cerebral, no abans.

Si es produeix qualsevol tipus d'alteració cerebral, és quan el sistema deixa de ser perfecte i els mitssatges que transmet van patint error, i els pensaments ens juguen males passades. Una ment trasvalsada ens durà a emmalaltir de maneres molt diverses i diferents, ja que apareixen síntomes psicosomàtic i patologies de qualsevol mena. Una persona que viu sempre neguitosa, segur que pateix o patirà conflictes de salud corporal o mental. Problemes al cap i al cos que sovint es mediquen i es tracten els síntomes i s'emmascara l'origen.

El servell no descansa ni dorm mai, sempre està funcionant en doble direcció, anada i tornada, per cumplir la seva misió ha de fer-ho amb dues polaritats, un pol positiu i un de negatiu hi ha de transportar exactament la mateixa quantitat d'energia.
Joan Casals.

Este libro, nos da una idea de lo que significa vivir con una depresión, pero también nos da claves para luchar y defendernos de esta plaga que se ha instalado en nuestra sociedad. Si tenéis la oportunidad, no dejéis de leerlo.
María

2 comentarios:

Mary dijo...

La depresión se esta convirtiendo en la actriz principal del día a día, una enfermedad desconocida que solo saben los que la padecen el dolor tan grande que produce.

Un beso¡¡¡¡

Luis dijo...

Cuando la vida pesa y no puedes con ella, es una triste situación. La depresión se aposenta cada día más cerca de nosotros, rodeándonos, acechándonos.
Saludos